Koopjes jagen op ‘Delft voor de Helft’

Op zaterdag 31 augustus wordt de Markt in onze stad opnieuw omgetoverd tot een koopjesparadijs tijdens de jaarlijkse outletmarkt "Delft voor de Helft." Van 10:00 uur 's ochtends tot 17:00 uur 's middags krijgen bezoekers de kans om producten van Delftse ondernemers te kopen tegen forse kortingen, die kunnen oplopen tot wel zeventig procent. Dit evenement biedt de perfecte gelegenheid om kwalitatieve producten voor een fractie van de prijs te bemachtigen.

Inmiddels traditie

"Delft voor de Helft" is meer dan zomaar een markt; het is een traditie die zijn oorsprong vond tijdens de coronapandemie en sindsdien elk jaar terugkeert met steeds meer enthousiasme van zowel ondernemers als bezoekers. Wat begon als een manier om voorraden te verminderen en ruimte te maken voor nieuwe collecties, is uitgegroeid tot een evenement waar koopjesjagers reikhalzend naar uitkijken. Het concept is simpel: winkeliers bieden artikelen aan die uit de collectie van vorig jaar komen of die niet meer in het huidige assortiment passen. Deze producten, variërend van kleding en schoenen tot woonaccessoires, parfum, sieraden en meer, worden voor een fractie van de oorspronkelijke prijs aangeboden.

Vroeg komen voor de koopjes

De Markt in Delft vormt het hart van dit bruisende koopevenement. Hier kunnen bezoekers niet alleen profiteren van geweldige deals, maar ook kennismaken met lokale winkels die ze wellicht nog niet kenden. Dit maakt "Delft voor de Helft" ook een ideale gelegenheid om nieuwe favorieten te ontdekken voor toekomstige aankopen. Voor de koopjesjagers is het aan te raden om vroeg te komen, aangezien de meest gewilde artikelen snel uitverkocht zijn. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon wilt rondneuzen, deze outletmarkt biedt voor ieder wat wils.

"Delft voor de Helft" inmiddels traditie - Foto : Frans van Rijnswou
Koopjes jagen - Foto: Frans van Rijnswou