Nieuwe locatie Seniorenhonk op Ezelsveldlaan

Op dinsdag 10 september opent het Seniorenhonk, na de locaties in de Vermeertoren en aan de Mozartlaan, voor het eerst zijn deuren in het Praathuis aan de Ezelsveldlaan in Delft.

Het Seniorenhonk is een laagdrempelige inloopplek waar ouderen terecht kunnen om mensen te ontmoeten, interesses te delen, deel te nemen aan activiteiten en vriendschappen te sluiten. Motto: 'Samen is leuker dan alleen'.

Locatie en tijd
Het Seniorenhonk vindt wekelijks plaats. - Op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Vermeertoren, Van Beresteynstraat 169b, Delft. - Op maandag- en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, Mozartlaan 422, Delft - Vanaf 10 september op dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, Ezelsveldlaan 216, Delft.

Samenwerking
Dit Initiatief wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen de gemeente Delft, Delft voor Elkaar, Vidomes en Pieter van Foreest. Gezamenlijk streven zij ernaar om een veilige en warme omgeving te bieden, voor mensen die behoefte hebben aan zinvolle contacten en ontmoetingen en (nog) geen behoefte hebben aan professionele ondersteuning vanuit bijvoorbeeld een ontmoetingscentrum.

Vrijwilligers
Om deze omgeving te realiseren, worden de ouderen begeleid door vrijwilligers, met ondersteuning van medewerkers van de ontmoetingscentra of Delft voor Elkaar. Er is echter nog behoefte aan extra vrijwilligers om dit project te ondersteunen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Jacqueline van Workum via 015-515 8100.