Stadsgesprek over wijk Delft-West

Het jaarlijkse stadsgesprek wordt volgende week dinsdag 22 oktober door de gemeente georganiseerd. Burgemeester Marja van Bijsterveldt en voorzitter, rector van de TU Delft Tim van der Hagen zullen in gesprek gaan met bezoekers over Delft-West. Het doel is om voornamelijk de mogelijkheden te onderzoeken om de situatie voor jongeren in Delft-West (Buitenhof, Voorhof en een deel van Tanthof-West) te verbeteren.
Impressie Delft-West

Tijdens de bijeenkomst zullen er ook sprekers aan bod komen. Onder andere Samira Ouddouche van praktijkschool PRO Grotius, Glenn Weisz van talentontwikkelingsorganisatie voor jongeren CANIDREAM en Fatima Polat, ouder en lid van de alliantieraad Wij West zullen verhalen vertellen uit de praktijk.

Luisteren
Bezoekers van het stadsgesprek kunnen vragen stellen en hun ideeën delen met de burgemeester en rector. Ook zal er geluisterd worden naar ervaringen van bewoners, scholen, jongerencentra en andere betrokken partijen. Het stadsgesprek is op dinsdag 22 oktober bij Stunt Upcycle Campus aan de Vulcanusweg 307. Het begint om 19:30 en duurt tot 20:45. Kijk hier voor meer informatie.