Uitgeslapen winkelen in je pyjama

Uitgeslapen? Gaan dan op 31 augustus in je pyjama naar IKEA Delft. Het woonwarenhuis organiseert het grootste pyjamafeest ooit, en het belooft een dromerig avontuur te worden. Alle medewerkers hijsen zich in hun gezelligste slaapkleding en nodigen jou uit om hetzelfde te doen.

Slaapwinkelen
Kom jij in je pyjama naar de IKEA in Delft? Dan word je meteen beloond bij de ingang met een voucher voor een gratis ontbijt. Niks beter dan ontbijten in je pyjama, toch? En als je dacht dat het niet beter kon, wacht dan maar tot je hoort van de korting! Voor elke €100 die je uitgeeft, krijg je namelijk €10 korting. En die korting kan oplopen tot maar liefst €1000. Dat betekent dat je misschien die nieuwe bank of dat handige opbergsysteem wel mee naar huis kunt nemen zonder je spaarvarken te veel te plagen.

Gratis ontbijtje
Het gratis ontbijt is beschikbaar tot 16.00 uur, dus kom vroeg om optimaal te genieten van je dagje pyjamashoppen. IKEA Delft staat klaar om je in stijl te ontvangen—of nou ja, in slaapstijl dan. Dus trek je zachtste sloffen aan en sleep jezelf, desnoods slaapwandelend, naar het Zweedse woonwarenhuis. Het is de enige dag van het jaar dat je in je pyjama de deur uit mág, zonder dat je buren denken dat je gek bent geworden—en het levert je nog wat op ook!